Până în vară, pista de atletism și bazinul de înot vor fi gata

| 22 martie 2016

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului, Nicolae Barbu, într-o recentă conferință de presă. Acesta spunea că, mulțumită perioadei de vreme bună, dar și ținând cont de condițiile meteo ce sunt anunțate (temperaturi destul de ridicate, alternanță de zile cu soare și ploi), până în vară se speră ca lucrările la două dintre investițiile sportive ale municipalității (pista de atletism și bazinul de înot), să fie finalizate.

„Lucrările de la bazinul de înot sunt pe un făgaș normal. Firma care a câștigat licitația organizată de Compania Națională de Investiții lucrează foarte bine. Avem certitudinea și speranța că se va finaliza în luna mai. Sperăm că se vor încadra în termenul limită în beneficiul tinerilor și copiilor, pentru că discutăm despre un bazin de înot didactic.”, a spus Nicolae Barbu.

Dacă totul va merge bine, spre finele lunii mai, atunci când este și termenul limită de finalizare a lucrărilor, bazinul va fi dat în funcțiune.

Nu același lucru se poate spune și despre pista de atletism. În acest caz, e drept, sunt câteva întârzieri, dar autorizația de construire și contractul sunt încă în perioada de valabilitate, constructorul asigurând că va începe în curând lucrările.

„A fost făcută ridicarea topografică, a fost stabilit nivelul pe care trebuie să îl aibă această pistă. Realizarea ei va fi făcută în așa fel încât să se poată desfășura atât competiții naționale, cât și internaționale, cu zone destinate tuturor probelor de atletism. În acest sens, Primăria Giurgiu a finalizat studiile necesare și așteptăm deschiderea liniei de finanțare potrivite din cadrul POR”, a încheiat edilul municipiului.

Zona de la Steaua Dunării va deveni, în aceste condiții, o zonă propice sportului și petrecerii timpului liber, mai cu seamă că în această zonă va fi implementat un proiect european.

Oana Călin

Categoria: Administratie, Sport, Timp liber

Comentariile sunt inchise.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close